Mens "je bent te mooi om niet te bloeien"

Antia Cats en ik hebben een boek gemaakt waarin we haar gedichten en mijn tekeningen hebben gecombineerd. Op deze webpagina kun je een indruk van het boek krijgen door er virtueel in te bladeren. Beweeg hiertoe je muis (of vinger) naar een van de hoeken en klik er op of sleep de pagina naar de andere kant.

De tekeningen en gedichten versterken elkaar en kunnen een ontroerende betekenis oproepen. Het boek is heel sober vormgegeven, zelfs de bladzij nummers ontbreken om je aandacht volledig op de gedichten en tekeningen te richten.

De tekeningen zijn zo gereproduceerd dat het materiaal lijkt op het orgineel. Het papier is extra stevig (180 grams) en volledig mat.

Het boek is gemaakt met een harde kaft bekleed met een linnen motief, de tekst en afbeelding zijn in relief aangebracht. Het bevat 32 pagina's met tekeningen en gedichten naast voorwoord, titelblad en index.

De afmetingen zijn gelijk aan een A4, ca 20 bij 30 cm.

Het boek wordt in kleine oplagen gemaakt, maar je kunt het bestellen voor 39 euro incl verzend kosten door mij een mailtje te sturen.